Vesten jongens

Vesten voor jongens kopen? Wij hebben jongens vesten van maat 92 tot en met 176. Bestel eenvoudig online bij DKids. Hippe vesten voor stoere jongens. Liever persoonlijk shoppen? Ook dat is mogelijk. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs met onze collectie.

vesten jongens
Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Vesten jongens t/m maat 176

Vesten voor jongens zijn heerlijke kledingstukken om te dragen. Jouw zoon kan in de zomer lekker een vest aantrekken wanneer het net iets te koud is om in een T-shirt rond te lopen, of in de lente en herfst zodat je binnenshuis de vest snel uit kan doen en voor buitenshuis weer gemakkelijk aan kunt (laten) trekken. In ons assortiment vind je jongens vesten vanaf maat 92 tot en met maat 176. Is jouw zoon tussen de 1,5 en 16 jaar oud en wil je hem voorzien van de gemakken van een vest, die ook nog eens stoer en hip is? Shop dan eenvoudig online bij DKids. Liever eerst jouw zoon de vesten en/of andere kleding laten passen? Ook dat is mogelijk! Uniek bij DKids: wij komen vrijblijvend met de gewenste collectie bij jou aan huis om de kleding te passen.

Stoere vesten voor jongens

Bij DKids Kinderkleding vinden we het belangrijk om duurzame en hippe kleding aan te bieden tegen een scherpe prijs. Zo selecteren wij onze jongens vesten aan de hand van onze eigen eisen. Één van deze eisen is dat het stoere vesten voor jongens moeten zijn. Dat kunnen wij bepalen aan de hand van de laatste kindermode trends, die wij nauwlettend in de gaten houden. Bij DKids ben je dan ook gegarandeerd verzekerd van hippe en stoere vesten voor jongens. Jij wilt toch ook dat je zoon er straks stoer bij loopt in zijn nieuwe vest?

Jongens vesten kopen bij DKids Kinderkleding

Stoere jongens vesten kopen doe je bij DKids Kinderkleding. In ons assortiment vind je vesten voor jongens van zo’n 1,5 tot en met 16 jaar. Bekijk gerust onze andere kledingstukken voor jongens en shop dit eenvoudig online. Naast jongens vesten hebben we namelijk ook kledingstukken zoals truien. Kom je er niet helemaal uit of wil je advies ontvangen? Stuur ons een bericht!

Liever eerst jouw zoon een vest en andere kleding laten passen? DKids kan, geheel vrijblijvend, met een gewenste collectie bij jou aan huis langskomen zodat je zoon de kleding eerst kan passen. Maak hiervoor een afspraak.