Kinderkleding maat 122

Kinderkleding maat 122 kopen? Dat doe je bij DKids Kinderkleding. Wij hebben hier voor jou al onze kinderkleding in maat 122 geselecteerd. Zo kun je snel en eenvoudig voor jouw 6 of 7-jarige zoon en/of dochter de leukste kleding scoren. Liever de maat 122 kinderkleding eerst laten passen? Dat is mogelijk! Maak hiervoor, geheel vrijblijvend, een afspraak.

kinderkleding maat 122
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 70 resultaten wordt getoond

Kleding voor 6 tot 7-jarigen

Voor maat 122 kleding vind je een ruime keus bij DKids Kinderkleding. Diverse kledingstukken, zowel voor jongens als meisjes. Is jouw zoon of dochter zes of zeven  jaar oud? Dan ben je op zoek naar de kinderkleding in maat 122 van DKids. Ons assortiment is speciaal geselecteerd door kritisch te kijken naar de laatste kindermode trends, maar ook naar wat populair is bij kinderen. Daarbij werken we enkel samen met duurzame en hoogwaardige merken die topkwaliteit leveren voor een zachte prijs.

Jongenskleding maat 122

Jongens van zes of zeven jaar oud willen comfortabele kleding, maar ook kleding dat stoer en hip is. Onze jongenskleding in maat 122 is daar speciaal op afgestemd. Wij leveren enkel duurzame kinderkleding die tevens passen bij de laatste kindermode trends. Van jongens truien en vesten tot T-shirts en korte broeken. De jongenskleding in maat 122 is gevarieerd en handig om van te voren passen. Waarom? Veel kledingstukken in deze maat zijn combinatiematen. In dit geval maat 116-122 en 122-128. Dat heeft te maken met de kleding in deze maat bij elk kind anders valt. Maar wist je dat je jouw kind de kleding eerst kunt laten passen voordat je het koopt? Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak!

Meisjeskleding maat 122

Jouw 6- of 7-jarige dochter groeit als kool, maar loopt op deze leeftijd waarschijnlijk rond in maatje 122. Om haar kledingkast aan te vullen kun je comfortabele en stijlvolle meisjeskleding in maat 122 kopen bij DKids Kinderkleding. Onze kleding is te allen tijde van hoogwaardige kwaliteit en sluiten aan bij de laatste kindermode trends. Van felle en opvallende tot basic kleuren, wij hebben voor elke smaak wat wils. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen onze zomerse jurken of ga voor een van onze trendy meisjes vesten. Wist je dat je jouw kind de kleding eerst kunt laten passen voordat je het koopt? Vooral handig aangezien we voor meisjeskleding in maat 122 ook nog combinatiematen hebben (116-122 & 122-128). Maak voor het passen een vrijblijvende afspraak!

Kinderkleding maat 122 kopen bij DKids

Maat 122 kinderkleding kopen voor een jongen of meisjes? Dat doe je bij DKids Kinderkleding. Wij beschikken over hippe kinderkleding in maat 122 waarin jouw zoon of dochter in zal stralen. Comfortabel en duurzaam waardoor de kleding lange tijd mee zal gaan. Ben je bang dat de kleding toch wat te klein is? Kijk dan bij onze kinderkleding in maat 128.

Heb je vragen? Neem dan contact op. Dat kan ook heel eenvoudig via WhatsApp. Klik hiervoor op de groene knop met het WhatsApp-logo.