Kinderkleding maat 86

Kinderkleding maat 86 kopen? Dat doe je bij DKids Kinderkleding. Wij hebben hier voor jou al onze kinderkleding in maat 86 geselecteerd. Zo kun je snel en eenvoudig voor jouw 1-jarige zoon en/of dochter de leukste kleding scoren. Liever de maat 86 kinderkleding eerst laten passen? Dat is mogelijk! Maak hiervoor, geheel vrijblijvend, een afspraak.

kinderkleding maat 86
Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Ons assortiment

Op zoek naar hippe kinderkleding voor jouw 1-jarige zoon of dochter? Die vind je gegarandeerd bij DKids Kinderkleding. Ons assortiment is speciaal geselecteerd door kritisch te kijken naar de laatste kindermode trends, maar ook naar wat populair is bij kinderen. Daarbij werken we enkel samen met duurzame en hoogwaardige merken die topkwaliteit leveren voor een zachte prijs. Dat geldt ook voor onze kinderkleding in maat 86. Uiteraard vind je hierin zowel kleding voor jongens als voor meisjes.

Jongenskleding maat 86

De jongenskleding in maat 86 is uiteraard gebaseerd op stoere kleding dat zeer comfortabel is om te dragen. Het assortiment varieert hierin van jongens T-shirts en polo’s tot korte broeken en truien. Van opvallende en warme kleuren tot basic kleuren, wij hebben het kledingstuk voor jouw 1-jarige zoon. Onze jongenskleding in maat 86 zijn met name van het merk Vinrose. Een merk dat staat voor duurzaamheid en kwaliteit. De meeste kledingstukken in deze maat zijn combinatiematen. In dit geval maat 86-92. Dat heeft te maken met de kleding in deze maat bij elk kind anders valt.

maat 86 kleding kopen

Meisjeskleding maat 86

Naast jongenskleding beschikken we ook over meisjeskleding in maat 86. Leuke en stijlvolle kleding voor meisjes dat erg comfortabel is om te dragen. Wil jij de garderobe van jouw 1-jarige dochter uitbreiden? Dat kan met een van onze vele kledingstukken. Zo hebben we ontzettend hippe meisjes longsleeves en T-shirts, maar ook broekjes en rokjes. Kijk nog eens rustig door bovenstaand assortiment en bestel de gewenste meisjeskleding in maat 86 eenvoudig online.

Kinderkleding maat 86 kopen bij DKids

Maat 86 kinderkleding kopen voor een jongen of meisjes? Dat doe je bij DKids Kinderkleding. Wij beschikken over hippe kinderkleding in maat 86 waarin jouw zoon of dochter in zal stralen. Comfortabel en duurzaam waardoor de kleding lange tijd mee zal gaan. Ben je bang dat de kleding toch wat te klein is? Kijk dan bij onze kinderkleding in maat 92.

Heb je vragen? Neem dan contact op. Ook is het mogelijk om bij DKids vrijblijvend een afspraak te maken. Wij komen dan persoonlijk bij je aan huis om jouw zoon of dochter de kleding te laten passen. Maak hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak.