Kinderkleding maat 92

Kinderkleding maat 92 kopen? Dat doe je bij DKids Kinderkleding. Wij hebben hier voor jou al onze kinderkleding in maat 92 geselecteerd. Zo kun je snel en eenvoudig voor jouw 1,5 of 2-jarige zoon en/of dochter de leukste kleding scoren. Liever de maat 92 kinderkleding eerst laten passen? Dat is mogelijk! Maak hiervoor, geheel vrijblijvend, een afspraak.

kinderkleding maat 92
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 45 resultaten wordt getoond

Onze kleding voor 1,5 tot 2-jarigen

Kinderen groeien als kool. Voor je het weet is jouw kind alweer zijn/haar maat uitgegroeid en ben je zoek naar kinderkleding in een maatje groter. Wanneer jouw zoon of dochter tussen de 1,5 en 2 jaar oud is, is de kans aannemelijk dat je kleding in maat 92 nodig hebt. Bij DKids Kinderkleding vind je een gevarieerd assortiment voor zowel jongens als meisjes. In onze shop hebben we enkel producten die garant staan voor kwaliteit, duurzaamheid en die aansluiten bij de laatste kindermode trends. Voor welk seizoen je ook kinderkleding in maat 92 wilt kopen, wij hebben het voor je.

Jongenskleding maat 92

Wil jij de kledingkast van jouw 1,5 tot 2-jarige zoon aanvullen met hippe en stoere kleding? Filter dan op het bovenstaande assortiment op ‘Jongens’. Hier vind je gegarandeerd het kledingstuk dat past bij jouw wensen. Van jongens polo’s in de zomer tot winterjassen voor het naseizoen. Wat de temperatuur buiten ook is, DKids heeft voor elk seizoen jongenskleding in maat 92. Waar ga jij voor? Kleding met een leuke print of opvallende tekst of juist een basic kleur? De keuze is reuze.

jongenskleding maat 92 kopen

Meisjeskleding maat 92

Onze meisjeskleding in maat 92 is echt om verliefd op te worden. Stijlvolle en hippe kleding voor jouw 1,5 tot 2-jarige dochter. Onze kinderkleding hebben we handmatig geselecteerd aan de hand van de laatste kindermode trends, wat comfortabel is om te dragen en die gegarandeerd lange tijd meegaan. Van luchtige jurkjes voor in de zomer tot warme vesten voor in het naseizoen. Prachtige kleding van duurzame topmerken zoals Vinrose en Blue Seven.

meisjeskleding maat 92 kopen

Kinderkleding maat 92 kopen bij DKids

Maat 92 kinderkleding kopen voor een jongen of meisjes? Dat doe je bij DKids Kinderkleding. Wij beschikken over hippe kinderkleding in maat 92 waarin jouw zoon of dochter in zal stralen. Comfortabel en duurzaam waardoor de kleding lange tijd mee zal gaan. Ben je bang dat de kleding toch wat te klein is? Kijk dan bij onze kinderkleding in maat 98.

Heb je vragen? Neem dan contact op. Ook is het mogelijk om bij DKids vrijblijvend een afspraak te maken. Wij komen dan persoonlijk bij je aan huis om jouw zoon of dochter de kleding te laten passen. Maak hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak.