Jumpsuits

Jumpsuits voor meisjes kopen? Dat doe je bij DKids Kinderkleding. In ons assortiment vind je de leukste en meest stijlvolle jumpsuits voor een zachte prijs. Shop eenvoudig online of maak een afspraak. Wij komen graag vrijblijvend langs met de gehele collectie. Jumpsuits kopen doe je bij DKids Kinderkleding!

jumpsuits meisjes 2021
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Jumpsuits voor meisjes t/m maat 140

Wil je voor jouw dochter een stijlvolle jumpsuit kopen? Dat doe je eenvoudig online bij DKids. Wij beschikken over meerdere jumpsuits voor meisjes die heerlijk zijn om in de zomer te dragen. Daarbij hebben we dit kledingstuk in vele soorten en maten zodat er altijd een jumpsuit is die past bij jouw dochter. Jumpsuits worden uiteraard pas gedragen als een meisje al goed kan lopen. Hierdoor begint ons assortiment vanaf maat 92 en gaat dit door tot en met maat 140.

Wat is een jumpsuit?

Een jumpsuit is één kledingstuk voor meisjes dat bestaat uit een bovenstuk (kan met of zonder mouwen) met daaraan vast een onderstuk met korte of lange pijpen. Jumpsuits zijn afgeleid van de welbekende overalls, maar zijn uiteraard wat modieuzer. Het kleding past perfect voor in de zomer, maar kan ook in de lente, herfst en zelfs de winter worden gedragen. Uiteraard is het dan wel van belang dat de jumpsuit wat dikker van stof is en eventueel in combinatie met een legging wordt gedragen.

Jumpsuits voor meisjes kopen bij DKids Kinderkleding

De meest stijlvolle jumpsuits kopen doe je bij DKids Kinderkleding. In ons assortiment vind je jumpsuits voor meisjes van zo’n 4 tot en met 10 jaar. Bekijk gerust onze andere kledingstukken voor meisjes en shop dit eenvoudig online. Naast jumpsuits hebben we namelijk ook kledingstukken zoals jurken en rokken. Kom je er niet helemaal uit of wil je advies ontvangen? Stuur ons een bericht!

Liever eerst jouw dochter een jumpsuit en andere kleding laten passen? DKids kan, geheel vrijblijvend, met een gewenste collectie bij jou aan huis langskomen zodat je dochter de kleding eerst kan passen. Maak hiervoor een afspraak.