Jurken

Jurken voor meisjes kopen? Dat doe je bij DKids Kinderkleding. In ons assortiment vind je de leukste en meest stijlvolle jurken van maat 86 tot en met 164. Shop eenvoudig online of maak een afspraak. Wij komen graag vrijblijvend langs met de gehele collectie. Jurken kopen doe je bij DKids Kinderkleding!

jurken meisjes kopen
Show Filters

Toont alle 13 resultaten

Jurken voor meisjes t/m maat 164

Jurken. Meisjes vinden het heerlijk om te dragen tijdens de zomer. Jurkjes zijn soepel, licht, luchtig en – niet te vergeten – stijlvol. Hippe jurken voor meisjes kopen doe je bij DKids Kinderkleding. In ons assortiment vind je speciaal geselecteerde zomerjurkjes. Een prachtig aanbod tegen een zachte prijs. De jurken voor meisjes zijn er al voor de allerkleinsten (maat 86) tot en met meisjes van zo’n 14 jaar (maat 164). Wil je voor jouw dochter een leuke jurk kopen? Shop dan eenvoudig online bij DKids. Liever eerst jouw dochter de jurken en/of andere kleding laten passen? Ook dat is mogelijk! Uniek bij DKids: wij komen vrijblijvend met de gewenste collectie bij jou aan huis om de kleding te passen.

meisjesjurk kopen

Hippe meiden jurkjes van VinRose

Op zoek naar hippe meiden jurkjes? Dan zijn onze toppers van VinRose net iets voor jouw dochter. Dit kledingmerk beschikt over leuke jurkjes van uitstekende kwaliteit. Een gestreepte jurk of juist één met een frisse kleur. Bij de jurken van VinRose is het allemaal mogelijk. Hippe meiden jurkjes van VinRose zijn zeer gewild en verkrijgbaar voor een zachte prijs. Wil je dit jouw dochter ook (laten) aantrekken? Bestel dan het gewenste product of de gewenste producten eenvoudig online. Hulp nodig bij het maken van een mooie en passende keuze? Neem dan gerust contact met ons op.

Jurken voor meisjes kopen bij DKids Kinderkleding

De meest stijlvolle jurken voor meisjes kopen doe je bij DKids Kinderkleding. In ons assortiment vind je meisjes jurken van zo’n 1 tot en met 14 jaar. Bekijk gerust onze andere kledingstukken voor meisjes en shop dit eenvoudig online. Naast jurken hebben we namelijk ook kledingstukken zoals jumpsuits en tunieken. Kom je er niet helemaal uit of wil je advies ontvangen? Stuur ons een bericht!

Liever eerst jouw dochter een jurk en andere kleding laten passen? DKids kan, geheel vrijblijvend, met een gewenste collectie bij jou aan huis langskomen zodat je dochter de kleding eerst kan passen. Maak hiervoor een afspraak.